Marsa, Tunesien

Lidt oppe ad kysten, nord for Kartago, ligger byen Marsa med sin åbne strand ud til Middelhavet. Her sad denne kvinde med sine børn og en veninde og lod sig male. Jeg lavede to, gav hende  den smukkeste og beholdt denne – den bedste. Comments comments

Lidt oppe ad kysten, nord for Kartago, ligger byen Marsa med sin åbne strand ud til Middelhavet. Her sad denne kvinde med sine børn og en veninde og lod sig male. Jeg lavede to, gav hende  den smukkeste og beholdt denne – den bedste.

Comments

comments

3 tanker om “Marsa, Tunesien

  1. Hej Jette.

    Tilgiv mit sene svar – men jeg ser sjældent kommentarerne på min hjemmeside, og det meste er spam. Din er derimod ægte nok, og der er en pudsig historie knyttet til netop den tegning. Jeg vandrede ad en halvøde strand i den nordlige del af Tunesien med mit tegne- malegrej. Her fik jeg øje på denne frodige nordafrikanske skønhed, som sad og passede et par børn, som legede i nærheden. Jeg spurgte frejdigt, om jeg måtte tegne hende, og gav sin tilladelse – hvad jeg faktisk ikke havde regnet med. Jeg lavede to tusch-akvareller af hende og småsnakkede lidt imens – hun kunne lidt engelsk. Da jeg viste hende resultaterne fortalte jeg, at hun måtte vælge én af dem til sig selv. Hun valgte selvfølgelig den, hvor hun så smukkest ud, men jeg beholdt den bedste 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *